Ειρήνη Μουρτζούκου: «Πολλές φορές προσπαθούσε να πειράξει την αδελφή της, την Γωγώ» - Νέα μαρτυρία
NewsroomΣυνεχίζονται οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την υπόθεση των πέντε θανάτων των βρεφών σε Αμαλιάδα και Δυτική Αχαΐα, που φέρεται να εμπλέκεται η Ειρήνη Μουρτζούκου. Μάρτυρας ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως η Ειρήνη Μουρτζούκου «προσπαθούσε να πειράξει την αδελφή της, τη Γωγώ».
«Η Ειρήνη προσπαθούσε να πειράξει την αδελφή της»
Ειδικότερα, η γιαγιά της Ειρήνης Μουρτζούκου μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε δει ποτέ την εγγονή της να προσπαθεί να σκάσει με μαξιλάρι την αδελφή της ή να συμπεριφέρεται βίαια και χαρακτήρισε ως «ψεύτη» τον φίλο τους που ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
Ωστόσο ο συγκεκριμένος μάρτυρας έκανε παρέμβαση στη εκπομπή, αναφέροντας τα εξής: «Πολλές φορές η Ειρήνη έφευγε από την προσοχή μας και πήγαινε μέσα. Ανέβαινε στο καρότσι και προσπαθούσε την Γωγώ να την πειράξει. Η Ειρήνη ήταν τότε 4 – 5 ετών». Στη συνέχεια, ο μάρτυρας είπε ότι και ο ίδιος αλλά και άλλοι οικογενειακοί φίλοι είχαν συμβουλεύσει την μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου ότι καλό θα ήταν να την δει κάποιος ειδικός.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Παναγιωτάκη
Για την επίμαχη μέρα που «έφυγε» ο Παναγιωτάκης, η Ειρήνη Μουρτζούκου ανέφερε: «Ήμουν στον ίδιο χώρο με το παιδί, αλλά δεν το είχα στην αντίληψή μου».
Αποκλειστικές πληροφορίες που έφθασαν στην εκπομπή του MEGA σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Παναγιωτάκη λένε ότι δεν εντοπίστηκε πνευμονία και, επίσης, δεν βρέθηκε και μυοκαρδίτιδα στο 15 μηνών βρέφος. «Συνεπώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να εντοπίζεται κάποιο παθολογικό αίτιο», επεσήμανε η Αγγελική Νικολούλη. Mε την Ειρήνη Μουρτζούκου να υπογραμμίζει το εξής: «Μιλάνε στις τηλεοπτικές εκπομπές και δεν ξέρουν οι Αρχές;».
- Ο πρόεδρος των «επικίνδυνων αποστολών»: Όλες οι φορές που ο Τραμπ γλίτωσε και το χαρτί που «ξεγέλασε» την ασφάλεια στο Χίλτον
- Εκτροχιασμός: Η κυβερνητική σταυροφορία κατά της Λάουρα Κοβέσι
- Αφήνουν γυναίκες να πεθαίνουν στο βουνό: Το φαινόμενο του «αλπικού διαζυγίου» - «Μου είπε ότι με δοκίμαζε»
- Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ - Στη δίκη της... έκανε καρδούλες