Νέα σύλληψη αστυνομικού της Βουλής: Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση στον 35χρονο
NewsroomΝέα σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Βουλή, από την οποία και προκύπτει πλέον ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση.
Η δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 35χρονου αστυνομικού που συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Οι απειλές που κατήγγειλε η σύζυγός του
Η σύζυγος του αστυνομικού καταγγέλλει απειλές από τον Σεπτέμβριο του 2023. Σε ό,τι αφορά τα περιστατικά, τα οποία έχουν σημειωθεί σε προγενέστερο χρόνο, έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπως και για τη μήνυση του αστυνομικού σε βάρος της συζύγου του, για ψευδή καταμήνυση.
Έχουν αλληλομηνυθεί
Η ΕΛΑΣ στο μεταξύ κάνει «φύλλο και φτερό» το ποιόν του. Από τον έλεγχο πάντως του ποινικού και πειθαρχικού παρελθόντος του δε βρέθηκε κάτι, ούτε έχει γίνει κάποια άλλη καταγγελία εναντίον του.
Ο αστυνομικός και η πρώην σύζυγος του έχουν αλληλομηνυθεί και αύριο θα εκδικαστούν οι υποθέσεις. Η γυναίκα πήρε panic button, ενώ δεν δέχθηκε να μεταφερθεί σε δομή.
Ο Δ.Γ. είναι ο δεύτερος αστυνομικός της Βουλής που συλλαμβάνεται μέσα σε ένα μήνα.
Είχαν προηγηθεί οι φρικτές αποκαλύψεις για έναν άλλο συναδελφό του, ο οποίος προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και της συζύγου του.
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι, αδήλωτες συναλλαγές 5,6 εκατ. ευρώ και 50.000 παραβάσεις σε ένα τρίμηνο
- «Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου!