Βάρκιζα: Μαχαίρωσαν 50χρονο στη μέση του δρόμου – Συγκλονιστική μαρτυρία στο ethnos.gr
Γιάννης ΖιάκαςΣυναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης στην Βάρκιζα, όταν ένας 50χρονος μαχαιρώθηκε από άγνωστους, μέχρι στιγμής, δράστες στη μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα, οι δύο βρίσκονταν σε όχημα και οι άλλοι δύο επέβαιναν σε μηχανή, επιτέθηκαν στον 50χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής και τον μαχαίρωσαν στην πλάτη, στη συμβολή των οδών Βορεάδων και Μουσών στην Βάρκιζα.
Ο 50χρονος κατάφερε να κάνει μερικά βήματα πριν καταρρεύσει λίγα μέτρα μακριά. Αμέσως οι περίοικοι κινητοποιήθηκαν. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν αμέσως στο σημείο.
Συγκλονιστική μαρτυρία στο ethnos.gr
Όπως λέει αυτόπτης μάρτυρας στο ethnos.gr: «Το μόνο που είδαμε ήταν τον άνθρωπο μαχαιρωμένο που ήρθε μέχρι ένα σημείο και κατέρρευσε. Μετά ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε. Μέχρι εδώ περπάτησε για λίγα μέτρα».
Αρχικά, οι πληροφορίες ήταν συγχεχυμένες καθώς υπήρχαν αναφορές και για πυροβολισμούς στην συγκεκριμένη περιοχή. Μέχρι στιγμής, όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχουν βρεθεί κάλυκες.
Ο 50χρονος διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός κινδύνου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
- Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές
- Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου
- Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας
- Η σοκαριστική ιστορία 20χρονου στην Ινδία που ακρωτηρίασε το πόδι του για μια θέση στην Ιατρική