Θεσσαλονίκη: Άγριος καυγάς μεταξύ νεαρών στο κέντρο
NewsroomΆγριος καυγάς μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.
Βρήκαν αιμόφυρτο και ημίγυμνο νεαρό
Σύμφωνα το thestival.gr, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα για συμπλοκή ατόμων στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου. Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονταν σε εξέλιξη διάφορα εορταστικά πάρτι, στα οποία συμμετείχαν εκατοντάδες κόσμου.
Ήταν αδύνατον να προσεγγίσει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί της Ομάδας Ζ πλησίασαν πεζοί και βρήκαν ένα νεαρό άτομο αιμόφυρτο και γυμνό από τη μέση και πάνω. Είχε τραύμα στο μάτι.
Το άτομο οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου. Εκεί κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την περίθαλψη του τραυματία. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο νεαρός δέχτηκε επίθεση επειδή απειλούσε θαμώνες με σπασμένο μπουκάλι.
- IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
- Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
- Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
- Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»