Βάρκιζα: Τι είπε στους αστυνομικούς το θύμα της επίθεσης με μαχαίρι
NewsroomΠροσωπικές διαφορές βλέπει η Αστυνομία ως την πιθανότερη αιτία πίσω από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε στη Βάρκιζα την παραμονή των Χριστουγέννων, με τον τραυματία να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Γνώριζε τον δράστη
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, τα πρώτα λόγια του τραυματία στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, δείχνουν πως το θύμα γνώριζε καλά τον δράστη και μάλιστα τον κατονόμασε στις αρχές.
«Είχαμε τσακωθεί. Μου έκανε συνέχεια παρατηρήσεις πως όταν πίνω γίνομαι επικίνδυνος στην οδήγηση. Γενικά τσακωνόμασταν συχνά. Ξαφνικά χωρίς να έχει γίνει κάτι ήρθε και με μαχαίρωσε» είπε ο τραυματίας στους αστυνομικούς.
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τόσο για τον εντοπισμό του δράστη, όσο και των άλλων δύο ατόμων που ήταν μαζί του και ενδεχομένως να τον βοήθησαν στη διαφυγή του. Παράλληλα, εξετάζεται αν ο δράστης και το θύμα είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα αιμόφυρτο διέσχισε μια απόσταση 50 μέτρων, ολόκληρο το πάρκο, και πήγε να ζητήσει βοήθεια από τους υπαλλήλους ενός καφέ.
- Μετά τον Χαμενεΐ τίποτα δεν τελείωσε: Η «αχίλλειος πτέρνα» του Ιράν και ο πόλεμος που μπορεί να ξεφύγει - Η Ζακία Άκρα εξηγεί
- Πέθανε στα 84 του χρόνια ο σπουδαίος σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος
- «Υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων»: Το ΝΑΤΟ εγκαθιστά Patriot στη Μαλάτεια της Τουρκίας
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Με συνέλαβαν στο Ιράν επειδή φαινόταν λίγο από τα μαλλιά μου»