Ελλάδα|23.04.2019 15:32
Έκρυβε στην μπαταρία του αυτοκινήτου του ναρκωτικά
NewsroomΣτην μπαταρία του αυτοκινήτου του έκρυβε ένας 48χρονος ημεδαπός 3 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 614 γραμμαρίων ο οποίος προσπάθησε να περάσει από το τελωνείο του Προμαχώνα.
Ειδικότερα, το απόγευμα της 20ής Απριλίου 2019, κατά την είσοδό του στη χώρα με όχημα που οδηγούσε, εντοπίστηκαν από αστυνομικό σκύλο καλά κρυμμένα σε ειδική κρύπτη κάτω από την μπαταρία του οχήματος συνολικά τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 600 γραμμαρίων και ποσότητα τραμαδόλης βάρους ενός κιλού, η οποία χρησιμοποιείται για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή πλημμελειοδικών Πολυγύρου για παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- Fuel Pass 2026: Η ώρα της αίτησης - Οι δικαιούχοι, τα ποσά και το ψηφιακό κουπόνι
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Κεφαλογιάννης παραιτούνται από τη βουλευτική τους ασυλία - Οι δηλώσεις τους