Ελλάδα|23.04.2019 15:32
Έκρυβε στην μπαταρία του αυτοκινήτου του ναρκωτικά
NewsroomΣτην μπαταρία του αυτοκινήτου του έκρυβε ένας 48χρονος ημεδαπός 3 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 614 γραμμαρίων ο οποίος προσπάθησε να περάσει από το τελωνείο του Προμαχώνα.
Ειδικότερα, το απόγευμα της 20ής Απριλίου 2019, κατά την είσοδό του στη χώρα με όχημα που οδηγούσε, εντοπίστηκαν από αστυνομικό σκύλο καλά κρυμμένα σε ειδική κρύπτη κάτω από την μπαταρία του οχήματος συνολικά τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 600 γραμμαρίων και ποσότητα τραμαδόλης βάρους ενός κιλού, η οποία χρησιμοποιείται για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή πλημμελειοδικών Πολυγύρου για παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών.
Διαβάστε ακόμη
- Οι μεγιστάνες του πλανήτη… έχασαν τον ύπνο τους: Το δίκτυο εξουσίας πίσω από τα αρχεία Έπσταϊν
- Επιβεβαιώνεται το ταξίδι της Λόρας στη Γερμανία - Τι υποστηρίζουν οι Αρχές για την καθυστερημένη ενημέρωση
- «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Η GenZ η πρώτη γενιά που είναι λιγότερο έξυπνη από την προηγούμενη
- Μαναβική του μήνα - Φρέσκα φρούτα και λαχανικά του Φλεβάρη