Ελλάδα|24.04.2019 00:22

Spectrum of Seas: Όσα πρέπει να ξέρετε για το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Newsroom

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το «Spectrum of Seas» της εταιρείας Royal Caribbean, βρίσκεται από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης αγκυροβολημένο στον Πειραιά.

Το εντυπωσιακό «Spectrum of the Seas» έχει μήκος 347,11 μέτρα, πλάτος 41,4 μέτρα, και 18 καταστρώματα. Συνολικά διαθέτει 2.137 καμπίνες, στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 4.905 επιβάτες.

Το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο παραδόθηκε στην εταιρεία στις αρχές Απριλίου και ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι από τη Βαρκελώνη πριν από πέντε ημέρες. Υπολογίζεται ότι έφερε στη χώρα μας περίπου 3.000 τουρίστες.

Το «Spectrum of the Seas» διαθέτει εντυπωσιακά πάρκα διασκέδασης, με τραμπολίνο, τοίχους αναρρίχησης και χώρους, όπου οι επιβάτες απολαμβάνουν την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια τεράστια γκάμα εστιατορίων, μπαρ και καφέ για να απολαύσουν το φαγητό, το ποτό ή το ρόφημά τους.

Εκτός τον άλλων, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, στο πλοίο υπάρχουν πισίνες, καζίνο και αίθουσες εκδηλώσεων, όπου καθημερινά προβάλλονται εντυπωσιακά θεάματα.

κρουαζιερόπλοιοΠειραιάςSpectrum of Seas