Αγία Παρασκευή: Διάρρηξη-«μαμούθ» σε διαμέρισμα - Πήραν 100.000 ευρώ σε μετρητά
NewsroomΔιάρρηξη με ληστεία - «μαμούθ» σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (29/12) στην Αγία Παρασκευή.
Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων και δίχως να γίνουν αντιληπτοί σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό Χειμάρρας.
Στη συνέχεια προσπάθησαν να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα του σαλονιού δίχως αποτέλεσμα. Τελικά, αφού παραβίασαν την πόρτα του εξώστη, μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν 100.000 ευρώ σε μετρητά, που βρήκαν κρυμμένα στο πατάρι του διαμερίσματος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Οι δράστες βρήκαν και άρπαξαν, επίσης, κοσμήματα μεγάλης αξίας, ακριβή γυναικεία τσάντα και ρολόγια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ. Το τμήμα της ασφάλειας της Αγίας Παρασκευής διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
- «Ζωγράφιζε απαγχονισμένους και επιθέσεις σε σχολείο»: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ακροδεξιό μακελάρη της Κρακοβίας
- Τι λέει ο δικηγόρος του Ερρίκου Πετιλόν για την εμπλοκή του μοντέλου στο μεγάλο κύκλωμα φοροδιαφυγής
- Χάκερ μετατρέπουν ψυγεία σε φούρνους: Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο μιας «πανδημίας κυβερνοεπιθέσεων»
- Το θρίλερ της εξαφάνισης της Νάταλι Χόλογουεϊ γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ: Το μοιραία ταξίδι και οι υπεύθυνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι