Ελλάδα|06.01.2025 17:21
Κομοτηνή: Ακροδεξιοί εκφοβίζουν ανήλικο παιδί και του ζητούν να πει «ζήτω ο Κασιδιάρης»
NewsroomΈνα αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας. Ένα παιδί μόλις 10 ετών έπεσε θύμα άγριου εκφοβισμού από ακροδεξιούς στην Κομοτηνή.
Το εξοργιστικό βίντεο
Στο βίντεο, που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών, φαίνεται το παιδί να τρέμει κουλουριασμένο σε μία γωνία και από πάνω του να του φωνάζουν ακροδεξιοί σε κάποιο σημείο της Κομοτηνής.
Το παιδί έχει κρυφτεί σε μια γωνία φοβισμένο και προσπαθεί να προστατευθεί από τους εξαγριωμένους ακροδεξιούς, οι οποίοι γελάνε και του φωνάζουν να πει «Ζήτω ο Κασιδιάρης». Μάλιστα ένας διακρίνεται να πάει να του δώσει κλωτσιά.
Το παιδί ψελλίζει τη φράση που του ζήτησαν και στη συνέχεια ακούγονται οι νταήδες του 10χρονου να γελούν και να τον διατάζουν να φύγει.
Διαβάστε ακόμη
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»