Ελλάδα|06.01.2025 19:19
Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε σε χαράδρα – Έκανε περίπατο με την κόρη του
NewsroomΝεκρός ανασύρθηκε από χαράδρα σε χωριό της ορεινής Αχαΐας, ένας 89χρονος, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Το χρονικό
Όπως μετέδωσε το tempo24, ο ηλικιωμένος, που έκανε περίπατο με την κόρη του στην περιοχή, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 3:30 σήμερα το μεσημέρι. Η αστυνομία είχε ενημερωθεί νωρίτερα μέσω του 112 και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανάσυρση του άτυχου άνδρα.
Στην επιχείρηση συμμετείχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του τμήματος Κλειτορίας. Οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία, συνεχίζονται.
Διαβάστε ακόμη
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
- Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
- Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια