Ελλάδα|15.01.2025 07:32
Καραμπόλα στο Χαΐδάρι - Ένας ελαφρά τραυματίας
NewsroomΚαραμπόλα στο Χαΐδάρι, όταν τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο.
Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Κόρινθο
Ειδικότερα, η καραμπόλα με τρία οχήματα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λ. Αθηνών, στο ύψος της οδού Καραΐσκάκη στην περιοχή του Χαϊδαρίου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Από τη σύγκρουση των οχημάτων ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
- Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 5 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
- Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και τοο deal για τα Goody's
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»