Ελλάδα|17.01.2025 20:29
Στα Χανιά η νέα διοικήτρια της Τροχαίας μετά το «ξήλωμα»: Τι διαπίστωσε
NewsroomΣτα Χανιά μετέβη η νέα Διοικήτρια της Τροχαίας Χανίων Ευστρατία Κουλαρά, η οποία ανέλαβε τα ηνία της υπηρεσίας μετά το ξήλωμα της προηγούμενης διοικήτριας, λόγω των χειρισμών που έγιναν στο τροχαίο δυστύχημα στη Σούδα.
Διαπίστωσε σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό
Η νέα διοικήτρια της Τροχαίας Χανίων, σύμφωνα με το flashnews, διαπίστωσε σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, που δεν επιτρέπουν την άρτια εκτέλεση των υπηρεσιών του τμήματος.
Η πρώην διοικήτρια του τμήματος Τροχαίας Χανίων, Μάρθα Κίτσιου μεταφέρθηκε στο ΑΤ Χανίων (σε ρόλο υποδιοικήτριας), ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημέρωσε τη νέα διοικήτρια σε θέματα που αφορούν το τμήμα που αναλαμβάνει.
Διαβάστε ακόμη
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη