Ομάδα εθελοντών από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα για να συνδράμει στις έρευνες για τον 39χρονο Βασίλη
NewsroomΕθελοντές από τη Θεσσαλονίκη σπεύδουν στη Λάρισα για να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, που αγνοείται.
Επεκτείνονται οι έρευνες πέρα από τον Πηνειό
«Υπάρχει μια νέα πληροφορία που αυτή τη φορά δεν αφορά τον Πηνειό αλλά άλλη περιοχή και ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης ζήτησε τη βοήθειά μας», δήλωσε στην karfitsa.gr ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος.
«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εντοπίσουμε έστω και το παραμικρό ίχνος, που θα μας βοηθήσει να βρούμε το Βασίλη», πρόσθεσε.
Ο Βασίλης Καλογήρου βγήκε το απόγευμα της 30ής Δεκεμβρίου από το σπίτι του για να κάνει βόλτα, αφήνοντας στο σπίτι το κινητό του για να φορτίσει. Ο αγνοούμενος είναι γιος της Σοφίας Αποστολάκη, προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες χειρίζεται την υπόθεση των Τεμπών.
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)