Ελλάδα|18.01.2025 19:02
Εργατικό ατύχημα στη Ρόδο: Νεκρός 38χρονος από ανατροπή μπουλντόζας
NewsroomΈνας 38χρονος χειριστής χωματουργικού μηχανήματος σκοτώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (18.01.2025) στη Ρόδο, την ώρα της δουλειάς στο χωριό Λάρδος.
Πώς συνέβη το ατύχημα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος χειριστής χωματουργικού μηχανήματος έκανε εργασίες σε κοίτη ποταμού στην περιοχή της Λάρδου στη Ρόδο, όταν κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, το όχημα ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Διαβάστε ακόμη
- Σαν σκηνικό ταινίας: Καρέ καρέ η μεταφορά των επιβατών του MV Hondius μετά τα κρούσματα χανταϊού
- «Ήταν ένα τρομερά πολυτελές ξενοδοχείο»: Τι λέει ο τουρίστας που πήρε αποζημίωση επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω
- Metallica στο ΟΑΚΑ: Πέρασαν 20 χρόνια για να σβήσω τη «ρετσινιά» - Η νύχτα που δεν χωρούσε πουθενά
- Τρομακτικό βίντεο: Φορτηγό πέφτει πάνω σε σχολικό λεωφορείο λίγο πριν επιβιβαστεί μαθητής