Ελλάδα|19.01.2025 17:12
Μυτιλήνη: Χτύπησε τη σύντροφο του ενώ κρατούσε το 3χρονο παιδί τους
NewsroomΝέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη, όπου όπως κατήγγειλε 22χρονη ο σύντροφός της τη χτύπησε.
Τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές
Ειδικότερα σύμφωνα με την ΕΡΤ ο άντρας αρχικά της επιτέθηκε φραστικά και την έβρισε, ενώ στη συνέχεια την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές, στο κεφάλι και στο σώμα.
Η 22χρονη έχοντας αγκαλιά το 3χρονο παιδί τους, από τα χτυπήματα έχασε την ισορροπία της, έπεσε στο έδαφος, αλλά ο 35χρονος σύντροφός της συνέχισε να την χτυπάει στο κεφάλι.
Όταν ο δράστης, απομακρύνθηκε η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία, και συνελήφθη σε μικρή απόσταση παρά την προσπάθεια του να διαφύγει.
Διαβάστε ακόμη
- Οργή, ένταση και βαριές καταγγελίες συγγενών στη δεύτερη συνεδρίαση της δίκης των Τεμπών
- Σε αναμμένα κάρβουνα η κυβέρνηση για τη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ - Πώς θα κινηθεί
- Αυτά είναι τα νέα αποχαρακτηρισμένα αρχεία της ΕΥΠ για τον Ψυχρό Πόλεμο (1953–1959) - Στη δημοσιότητα 2.000 σελίδες
- Απόκοσμες εικόνες στην Κρήτη από την κακοκαιρία Erminio: Αφρικανική σκόνη «σκέπασε» το νησί