Ελλάδα|25.04.2019 02:24

Άνδρας κρατάει όμηρο συγγενή του στη Νέα Σμύρνη

Newsroom

Η Αστυνομία κλήθηκε να ανταποκριθεί σε ένα περιστατικό ομηρίας το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης - στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη 30.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνδρες ήρθαν σε έντονη λογομαχία μέσα στο σπίτι τους.

Οι δύο άνδρες, πατέρας και γιος, είχαν έναν πολύ έντονο καβγά και στον φόβο για να μην εκτραχυνθεί περαιτέρω η κατάσταση κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο, αφού ο 35χρονος γιος, έπειτα από καβγά με τους γονείς του, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και είχε κλειδωθεί σε δωμάτιο διαμερίσματος πρώτου ορόφου μαζί με τον πατέρα του, τον οποίο απειλούσε πως θα σκοτώσει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος -ο οποίος κρατούσε μαχαίρι- φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και για αυτόν τον λόγο στο σπίτι μετέβη και ειδικός διαπραγματευτής.

Την ίδια στιγμή, κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος, πιθανότατα, είναι και χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών, έχει προκύψει ότι ο 35χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψε το τελευταίο διάστημα, κάτι που επιδείνωσε την ψυχολογική του κατάσταση.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας, στις 02:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης ήταν σε εξέλιξη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι βρίσκονται και οι δύο γονείς.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν ζητήσει από τους ενοίκους της πολυκατοικίας να απομακρυνθούν.

Και το θρίλερ -από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, μέχρι τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης, στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη- ήταν σε πλήρη εξέλιξη...

όμηροιΝέα Σμύρνη