Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 23χρονος μετά από ομαδικό ξυλοδαρμό
NewsroomΘύμα ομαδικού ξυλοδαρμού έπεσε ένας 23χρονος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Δύο συλλήψεις
Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και φαίνεται να προκλήθηκε λόγω προσωπικών διαφορών. Το θύμα δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Κατόπιν αναζητήσεων, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο νεαρών που κατηγορούνται για εμπλοκή στο επεισόδιο -πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 16χρονο, αμφότεροι αλβανικής καταγωγής (ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα).
Η ίδια δικογραφία -που αφορά το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης- περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη άτομα, 18 έως 20 ετών, εκ των οποίων δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί.
- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
- «Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
- Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z