Ελλάδα|25.04.2019 11:45

Κύπρος: Ο «Ορέστης» παραδέχτηκε τη συνάντηση με τη τρίτη γυναίκα

Newsroom

Εκ' νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, οδηγήθηκε ο 35χρονος «Ορέστης» ο οποίος τελεί υπό κράτηση για τις δυο δολοφονίες και την υπόθεση απαγωγής. Το Δικαστήριο αποφάσισε την ανανέωση της κράτησής του για άλλες δυο ημέρες.

Ο 35χρονος συνδέεται σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ο ανακριτής στα χέρια του και με την Μαρικάρ, την τρίτη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί. Μάλιστα στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της εξαφανισμένης εδώ και ένα χρόνο γυναίκας.

Ο serial killer «Ορέστης» έχει ήδη παραδεχτεί τις δολοφονίες δυο γυναικών από τις Φιλιππίνες, όπως και την συνάντησή του με την εξαφανισμένη Μαρικάρ, για την οποία όμως δεν έχει παραδεχτεί τον φόνο της.

Σήμερα, αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, σύμφωνα με το sigmalive.com ,ότι γίνονται εντατικές έρευνες σε οικία και χώρο εργασίας του υπόπτου καθώς και στα οχήματά του. 

Παράλληλα, γίνονται έρευνες στο χώρο εργασίας της Μαρικάρ ενώ μέλη της Αστυνομίας κτυπούν πόρτα - πόρτα στην περιοχή όπου διέμενε η Μαρικάρ, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει περαιτέρω πληροφορίες. 

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης. 

Χθες, 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς κλήθηκε για νέες ανακρίσεις ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας, όμως δεν ήταν συνεργάσιμος ενώ δεν παραδέχτηκε την διάπραξη του τρίτου φόνου.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η νέα υπόθεση φόνου αφορά στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος μέχρι σήμερα παραδέχτηκε την διάπραξη δυο φόνων, της 38χρονης Marry Rose και της 28χρονης, Arian Palanas Lozano.

Ορέστηςserial killerΚύπρος