Πεντάχρονος καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στο Νέο Φάληρο (vid)
NewsroomΈνα πεντάχρονο παιδί καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα, την ώρα που έπαιζε με το αδερφάκι του, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε στο Νέο Φάληρο από την Κοζάνη για να περάσει όλη η οικογένειά του με τη γιαγιά τις γιορτές του Πάσχα.
Η γκαραζόπορτα είναι ιδιαίτερα βαριά και έπεσε στο κορμάκι του παιδιού υπό άγνωστες συνθήκες. Το βέβαιο είναι ότι χτύπησε το πεντάχρονο στο σώμα και στο κεφάλι. Ο πατέρας του ήταν εκείνος που σήκωσε την γκαραζόπορτα για να απεγκλωβίσει το παιδί του, ενώ η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Στο νοσοκομείο ο μικρός υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση, στο Παίδων Αγία Σοφία, και παραμένει διασωληνωμένο, σε κρίσιμη κατάσταση - τουλάχιστον για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN TV
- Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες για την επίθεση στη Marfin
- ΑΤ Ομονοίας: «Χάδι» οι ποινές στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης
- Παράταση έως τις 24 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις
- Φρίκη στο Τέξας: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη τους, μαχαίρωσε τη 2χρονη αδερφή της και πυροβόλησε τη σύζυγό του