Συγγενής 3χρονου Άγγελου: «Μακάρι να είχαμε καταλάβει, να παίρναμε το παιδί - Ο πατέρας δεχόταν απειλές»
NewsroomΣτο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το πρωί της Τετάρτης η σορός του μικρού Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφο της.
Στο λιμάνι περίμενε η γιαγιά του παιδιού για να παραλάβει τη σορό του ενώ βρέθηκαν και συγγενείς από την πλευρά του πατέρα.
«Δεχόταν απειλές»
«Δεν το είχαμε μαζί μας συνέχεια ήρθαμε να πούμε το τελευταίο αντίο και ο πατέρας του παιδιού θέλει να είναι μαζί του» ανέφερε αρχικά η συγγενής. Σε ερώτηση αν είχε επαφή με το παιδί είπε; «Είχε επαφή με το παιδί ένα διάστημα αλλά μετά αυτή εξαφανίστηκε. Δεν είχαμε καταλάβει, μακάρι να είχαμε καταλάβει να πάρουμε το παιδί δίπλα μας ξανά».
Στη συνέχεια είπε ότι «θέλει μόνο να μάθει τι ώρα και πού θα γίνει η κηδεία του παιδιού του» ενώ υπογράμμισε ότι «η πλευρά της μητέρας δεν θέλει να παραστεί η πλευρά του βιολογικού πατέρα δεχόταν απειλές από όλους (ο βιολογικός πατέρας)». Μάλιστα, η συγγενής υποστήριξε πως ο βιολογικός πατέρας είχε πάει στην Κρήτη μεταμφιεσμένος για να είναι δίπλα στο παιδί.
- Ηχητικά ντοκουμέντα δείχνουν τα κρίσιμα λάθη πριν τη σύγκρουση τρένων στην Ισπανία - Πολλά τα ερωτήματα
- Νότιο Πήλιο και Σκιάθος στο έλεος της κακοκαιρίας: Πλημμύρες, κομμένοι δρόμοι και ειδοποίηση 112
- ΗΠΑ - Ιράν: Προειδοποιήσεις στον Κόλπο για πιθανή νέα επίθεση μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου
- «Επιμένεις στα 0 mg»: Τα μοιραία μηνύματα με το ChatGPT που οδήγησαν στον θάνατο 31χρονη