Ελλάδα|07.02.2025 06:12
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ νότια της Αμοργού
NewsroomΣεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφτηκε στις 05:35 στον θαλάσσιο χώρο νότια της Αμοργού, κατά δεδομένα που δημοσιοποιήθηκαν από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας.
Ο σεισμός χαρακτηρίζεται «ασθενής» από το Ινστιτούτο.
Από την Κυριακή 26η Ιανουαρίου ως την Τρίτη 4η Φεβρουαρίου καταγράφτηκαν πάνω από 7.700 σεισμοί στην περιοχή Σαντορίνης-Αμοργού, συμπεριλαμβανομένων 6.000 και πλέον μεγέθους άνω της μιας μονάδας, ανέφερε χθες Πέμπτη το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ).
Διαβάστε ακόμη
- Δημιούργησαν με AI νέους ιούς μέσα σε λίγες ώρες - Γιατί προβληματίζονται οι επιστήμονες
- Σαν το τρομακτικό It: 15χρονο ντυμένος κλόουν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ηλικιωμένο - Τον κατέγραψε κάμερα
- «Πόλεμος» για τους χρόνους των δρομολογίων: Τα σωματεία απαντούν στις καταγγελίες, οι παρατάξεις περνούν στην αντεπίθεση
- Κόλαφος ΟΟΣΑ: Στην τελευταία θέση η Ελλάδα για το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών