Έγκλημα στην Πιερία: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στην έγκυο δολοφόνο του 58χρονου
NewsroomΣτον Εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή (7/2) η 34χρονη καθ' ομολογίαν δολοφόνος του 58χρονου συντρόφου της στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί
Ο Εισαγγελέας της άσκησε δίωξε για ανθρωποκτονία με πρόθεση και η γυναίκα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (11/02), με την 34χρονη να παραμένει υπό κράτηση μέχρι τότε.
Επιπρόσθετα, η 34χρονη κατα την είσοδο της στα δικάστηρια πρόσπάθησε να κρυφτεί από τις κάμερες και φόρεσε κουκούλα ενώ ήταν και αμίλητη.
Πώς «έσπασε» η δολοφόνος
Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν εντοπίσει κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις της. Μετά από ανακρίσεις που έγιναν, η γυναίκα «έσπασε». Οι Αρχές ερευνούν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας. Η δράστις φέρεται να υποστήριξε ότι τσακώθηκαν με τον 58χρονο, τον έσπρωξε και ο άνδρας χτύπησε και κατέληξε.
Η ίδια είχε μιλήσει στο «Φως στο Τούνελ» για ξαφνική αποχώρηση, μυστηριώδες λευκό βαν και εξαφάνιση του θύματος, δεν άντεξε όμως και έπεσε σε αντιφάσεις.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου