Έγκλημα στην Πιερία: Πώς ο 3χρονος γιος του ζευγαριού πρόδωσε τη μητέρα του
NewsroomΣυνεχείς είναι οι εξελίξεις στην δολοφονία του 59χρονου Κώστα Σιαμήτρα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας από την 34χρονη γυναίκα του ενώ σύμφωνα με νεότερα στοιχεία το τρίχρονο παιδί του ζευγαριού ήταν εκείνο που «πρόδωσε» την πράξη της μητέρας του.
«Έγινε ένας μεγάλος καβγάς. Μαλώσαμε, σκόνταψε και χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο. Δεν είχε τις αισθήσεις και τον έθαψα στην αυλή. Μόνη μου τον έθαψα» ήταν η κυνική ομολογία της 34χρονης στους αστυνομικούς το βράδυ της Πέμπτης.
Μάλιστα, η 34χρονη βρίσκεται ακόμη στο αστυνομικό τμήμα και καταθέτει.
Την πρόδωσε το τρίχρονο αγοράκι τους
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το τρίχρονο παιδί του ζευγαριού ήταν εκείνο που «πρόδωσε» την πράξη της μητέρας του.
Όταν πήγαινε με τη μητέρα του στην Ασφάλεια Πιερίας, ο μικρούλης καθόταν με την ψυχολόγο της Αστυνομίας. Έκανε περίεργα σχήματα και η ψυχολόγος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Φαινόταν ότι το παιδί είχε δει κάτι που το είχε τρομάξει.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!