Ελλάδα|09.02.2025 22:22
Έκλεισαν για μια ώρα στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης από τους αγρότες
NewsroomΣε συμβολικό αποκλεισμό για μία ώρα της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης προχώρησαν οι αγρότες της Ελασσόνας στις 19:30 σήμερα (9/2) το βράδυ στον μπλόκο του Ελευθεροχωρίου.
Οι αγρότες μετά τη σύσκεψη στον Παλαμά της Καρδίτσας, αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Τα αιτήματά τους αφορούν στο αυξημένο κόστος παραγωγής αλλά και τη μείωση της παραγωγής των αγροτικών προϊόντων λόγω των καιρικών συνθηκών.
Το πρωί της Δευτέρας (10/2) αγρότες από την Αγιά της Λάρισας αναμένεται να βρεθούν έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ στην πόλη της Λάρισας, ενώ το απόγευμα στο μπλόκο της Γυρτώνης θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση και -ενδεχομένως- αποκλεισμός της Εθνικής Οδού.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
- Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση