Ελλάδα|09.11.2018 07:35

Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικούς! (vid)

Newsroom

Οι αστυνομικοί περικυκλώθηκαν από 15 μέλη του Ρουβίκωνα, που τους επέβαλλαν να τους δώσουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες, κάνοντάς τους ουσιαστικά, εξακρίβωση στοιχείων!

Οι αναρχικοί, έστειλαν μήνυμα και στους ανωτέρους της ΕΛΑΣ, να μην στέλνουν αστυνομικούς με πολιτικά για να μην υπάρξουν... ατυχήματα. «Μας γράφουν συνθήματα στα σπίτια, έρχονται με full face, κράνη και δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος. Μας την πέφτουν φασίστες. Πείτε τους να μην σας στέλνουν με πολιτικά, θα έχουμε κανένα ατύχημα...» ακούγεται μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανάρτησε η οργάνωση στο διαδίκτυο.

Μιλώντας στο Open TV, ο Σταύρος Μπαλάφας, αντιπρόεδρος ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων απηύθυνε έντονο μήνυμα στην οργάνωση: «Ας μείνουν στις ανοησίες και στα βίντεο γιατί θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα», είπε αρχικά κι αναφερόμενος στο συμβάν, επεσήμανε: «Ηταν δύο νεαροί, που έκαναν περιπολία στην περιοχή για έκνομες ενέργειες. Δεν είναι χαζοί οι του Ρουβίκωνα να πάνε σε κακούργημα.

 

Ξέρουν τι κάνουν κι αν το έκαναν θα ξετιλύγαμε τον μίτο και θα τους βρίσκαμε έναν έναν. Πέσαμε στα γέλια του κόσμου μ' αυτό το συμβάν, αλλά δεν είναι ανόητοι οι του Ρουβίκωνα για να κάνουν κάτι παραπάνω. Μένουν στις ανοησίες και στα βιντεάκια».

Στη συνέχεια, επέρριψε ευθύνες στην Πολιτεία για τις πράξεις ανομίας που πράττουν ελεύθερα οι αναρχικοί, αναφέροντας πως: «Δεν υπάρχει δίωξη γιατί δεν υπάρχει πολιτική βούληση. Μία παράγραφος να αλλάξει στο νόμο, θα πάνε όλοι σιδηροδέσμιοι. Είναι πλημμελήματα και σε λίγες ώρες είναι ελεύθεροι. Εαν ο Ρουβίκωνας κάνει το επόμενο βήμα, τότε φυσικό κι επόμενο είναι να αντιμετωπιστεί διαφορετικά κι από την Πολιτεία κι από την Δικαιοσύνη».

ΡουβίκωναςΕΛΑΣ