Τραγωδία με Έλληνα στην Αυστρία: Νεκρός σε τροχαίο 43χρονος επιχειρηματίας από την Πάτρα
NewsroomΣε τροχαίο δυστύχημα στην Αυστρία σκοτώθηκε 43χρονος επιχειρηματίας από την Πάτρα.
Έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα
Ο άνδρας είχε μεταβεί στη χώρα μαζί με τον 44χρονο αδερφό του για να αγοράσουν οχήματα για την επιχείρησή τους.
Ο 44χρονος αδελφός οδηγούσε φορτηγό στον νότιο αυτοκινητόδρομο Α2 με κατεύθυνση την Ιταλία γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και τότε, ενώ το όχημα βρισκόταν πάνω σε μια γέφυρα στην περιοχή Stossau, το φορτηγό τους ήρθε δεξιά στην άκρη του δρόμου, έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε σε βάθος 16 μέτρων, σύμφωνα με το pelop.gr.
Εκτιμάται από την αστυνομία ότι το δυστύχημα συνέβη επειδή έσκασε το λάστιχο του οχήματός τους. Ο 44χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Villach. Ωστόσο, ο 43χρονος συνοδηγός άφησε την τελευταία του πνοή.
Τα δύο αδέρφια από την Πάτρα είχαν μεταβεί στην Αυστρία τις τελευταίες πέντε ημέρες για την αγορά χωματουργικών μηχανημάτων για την επιχείρηση που διατηρούν στην Πάτρα. Στην Αυστρία βρίσκεται ήδη η μία αδερφή της οικογένειας.
- Δήμος της Αττικής χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι - Πώς κάνετε αίτηση
- Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς - Βρέθηκαν πέντε κάλυκες
- Τρομερό ξύλο Τζόουνς και Ναν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ! Το video της σύρραξης
- Athens Pride 2026: Ένα απέραντο ουράνιο τόξο το κέντρο της Αθήνας - Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή υπερηφάνειας