Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής: Ποια καταστήματα θα κλείνουν στις 12μιση τη νύχτα
NewsroomΔιευκρινίσεις για τη λειτουργία των καταστημάτων από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο έδωσε η αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής, με αφορμή ζητήματα που προέκυψαν για το είδος των καταστημάτων που περιλαμβάνονται στη σχετική απόφαση που ελήφθη από το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η απόφαση αυτή προβλέπει ότι κατά την παραπάνω περίοδο θα κλείνουν στις 12:30 το βράδυ μόνο τα εμπορικά καταστήματα, τα ιχθυοπωλεία και τα αρτοποιεία. Δεν περιλαμβάνονται στην απόφαση τα καταστήματα εστίασης (μπαρ, καφετέριες, νυχτερινά κέντρα) που διέπονται από άλλες διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.
Η αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπενθυμίζει ότι για τη διαμόρφωση της τελικής απόφασης ελήφθησαν υπόψη οι προτάσεις των δήμων, του επιμελητηρίου, του εμπορικού κέντρου και των εμπορικών συλλόγων της περιοχής.
- Πατέρας και γιος πίσω από το μακελειό στο Σίδνεϊ - Στους 15 οι νεκροί, βρέθηκαν έξι όπλα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα: Το τετράδιο με τις ιδιόχειρες σημειώσεις και ο λογιστής
- Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
- Little Foot: Το απολίθωμα ανθρωποειδούς που μπορεί να είναι ο νέος πρόγονος του ανθρώπου