Ελλάδα|19.02.2025 13:50
Σοκ στον Πύργο: 19χρονος μαχαίρωσε μαθητή της Α λυκείου μέσα σε σχολείο
NewsroomΠανικός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης σε λύκειο της πόλης του Πύργου, όταν ένας 19χρονος, μαθητής της Γ’ Λυκείου, επιτέθηκε με μαχαίρι σε μαθητή της Α’ Λυκείου, τραυματίζοντάς τον στη λεκάνη.
Η λογομαχία που κατέληξε σε μαχαίρωμα
Όπως μεταδίδει το Patrisnews, το επεισόδιο ξεκίνησε έπειτα από μια φαινομενικά ήπια λογομαχία μεταξύ των δύο νεαρών, η οποία όμως πήρε απρόβλεπτη τροπή. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο 19χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον μικρότερο μαθητή, προκαλώντας του τραύμα στη λεκάνη.
Στο σημείο έσπευσαν καθηγητές και μαθητές που προσπάθησαν να παρέμβουν, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.
Διαβάστε ακόμη
- Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
- Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
- Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
- Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο