Ελλάδα|23.02.2025 10:38
Αργυρούπολη: Από εμπρησμό η φωτιά στο βενζινάδικο - Ανθρωποκυνηγητό για τέσσερις δράστες
Γιάννης ΖιάκαςΣε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αργυρούπολη, με τις Αρχές Ασφαλείας να συλλέγουν ήδη υλικό για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε όταν τέσσερα άτομα προσέγγισαν το βενζινάδικο επιβαίνοντας σε δύο μοτοσικλέτες. Αφού εισέβαλαν στον χώρο του πρατηρίου, ακινητοποιήσαν με την απειλή όπλου τον υπάλληλο που εκείνη τη στιγμή εργαζόταν εκεί.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας εκ των δραστών με μπιτόνι το οποίο περιείχε εύφλεκτο υγρό περιέλουσε τον χώρο του πρατηρίου και έβαλε φωτιά.
Αποτέλεσμα της εμπρηστικής ενέργειας ήταν το πρατήριο υγρών καυσίμων να καταστραφεί ολοσχερώς.
Διαβάστε ακόμη
- Νέο μπρος-πίσω της ΥΠΑ για τα ραντάρ αεροναυτιλίας: Αλλάζει ξανά η σύμβαση αναβάθμισης των συστημάτων
- Ξεκινά διήμερο «φωτιά» στη Βουλή: Τι πυροδοτεί μετωπική κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ
- Δημόσια νοσοκομεία: Ψηφιακά έως το καλοκαίρι οι διαγνωστικές εξετάσεις στο κινητό - Τα σχέδια του υπουργού Υγείας
- Η πρόταση μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ, πώς (δεν) θα λένε το κόμμα Τσίπρα και τα γραφεία που ψάχνει ο Σαμαράς