Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο Αλέξης Κούγιας
NewsroomΔιασωληνώμενος ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δίνει μάχη με τον καρκίνο, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει. Τελευταία, όμως, η υγεία του επιδεινώθηκε.
Νωρίτερα σήμερα (24/2) τα παιδιά του γνωστοποίησαν πως η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ κρίσιμη και ζήτησαν διακριτικότητα:
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του πατέρα μας, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα χωρίς να δώσουμε παραπάνω λεπτομέρειες.
Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας και να μην μας πιέζετε να κάνουμε δηλώσεις επί του θέματος στην τηλεόραση. Περιμένουμε έστω και τώρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες να δείξετε σεβασμό στην οικογένεια μας και στα κοντινά πρόσωπα του πατέρα μας.
Χρίστος Κούγιας & Μάιρα Κούγια».
- Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
- Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
- Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
- ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο