Ελλάδα|25.02.2025 14:42
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για βαριά σωματική βλάβη στους τρεις 17χρονους για τον ξυλοδαρμό συνομήλικού τους
NewsroomΣε δικαστήριο ανηλίκων παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι τρεις 17χρονοι, που κατηγορούνται ότι το πρωί της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου ξυλοκόπησαν συνομήλικό τους στην αυλή σχολείου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε βάρος των τριών ανηλίκων ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη (πλημμέλημα). Αφού ορίστηκε δικάσιμος, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν οι γονείς τους, που διώκονται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και παραπέμφθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με την αυτόφωρη διαδικασία.
Το ανήλικο θύμα νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών