Ελλάδα|26.02.2025 11:56
Έρευνες σε σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία στα ΚΤΕΛ - Τα ευρήματα
Γιάννης ΖιάκαςΜεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία κοντά στο ΚΤΕΛ Μακεδονία. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συλλήψεις.
Έρευνες και σε σπίτια στην Αττική
Έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική, σε δύο διαμερίσματα σε Αργυρούπολη και Πειραιά. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν ευρήματα.
Συγκεκριμένα, στην Αθήνα έκαναν δύο κατ' οίκον έρευνες: μια στον Πειραιά στο σπίτι του θύματος και μία στην Αργυρούπολη. Σε κάθε σπίτι βρέθηκε όπλο με φυσίγγια.
Στη Θεσσαλονίκη οι Αρχές έχουν συλλάβει έξι άτομα για ποινικά αδικήματα (απείθεια, ναρκωτικά, πλαστό διαβατήριο και δίπλωμα, μαχαίρι κατά περίπτωση) και δύο άτομα για έγγραφα.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό