Ελλάδα|27.02.2025 08:59
Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για επείγουσα μεταφορά βρέφους σε νοσοκομείο
NewsroomΓέφυρα ζωής με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. έχει στηθεί αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη για τη μεταφορά βρέφους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο.
Το βρέφος φέρεται να αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το grtimes.gr, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για την ανάγκη άμεσης και επείγουσας μεταφοράς βρέφους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από τη Νεάπολη, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. με δίκυκλα, αλλά και τροχονόμοι «άνοιγαν συνεχώς τον δρόμο» επί της οδού Εγνατίας, προκειμένου το ασθενοφόρο να φτάσει όσο το δυνατόν νωρίτερα στον προορισμό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, το βρέφος φέρεται να αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα και δεν σχετίζεται με κάποιο ατύχημα.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη 17χρονη και το σπαρακτικό σημείωμα
- Κλείνει το ιστορικό πολυκατάστημα Notos στη Σταδίου - Στον «αέρα» 300 εργαζόμενοι
- Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραμπούκικη επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Το σκεπτικό του δικαστηρίου
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Οι 35 χώρες του 70ού επετειακού διαγωνισμού (ep.15)