Ελλάδα
|
27.02.2025 19:50
Νέος Κόσμος: «Ήθελα να τη λυτρώσω από το κακό» - Τα πρώτα λόγια του 56χρονου που σκότωσε τη μητέρα του με μαγκούρα
Newsroom«Εγώ τη σκότωσα. Ήθελα να τη λυτρώσω από το κακό» δήλωσε στους αστυνομικούς ο 56χρονος που σκότωσε τη 94χρονη μητέρα του στον Νέο Κόσμο.
«Έλεγε ασυναρτησίες»
Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι από τα χτυπήματα που δέχτηκε με τη μαγκούρα, ενώ εντοπίστηκαν και αμυντικά τραύματα στα χέρια της, δείγμα ότι προέβαλε αντίσταση.
Ο 56χρονος είχε κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο στο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο. Ήταν αναστατωμένος ενώ έλεγε ασυναρτησίες. Οι γείτονες τους περιγράφουν ως μία ήσυχη οικογένεια, που δεν είχε εντάσεις. Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»