Τέμπη: Συγκλόνισε ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα - «Οι συγγενείς σκάλιζαν σαν τις όρνιθες μέσα στα χώματα»
NewsroomΣυγκλόνισε όλη την Ελλάδα για ακόμη μια φορά ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας, που μίλησε στην κάμερα του OPEN ανήμερα της επετείου των δύο ετών από την τραγωδία των Τεμπών, περιγράφοντας όσα εκτυλίχθηκαν μετά τον χαμό των 57 ψυχών.
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μίλησε για όσους συγγενείς έψαχναν απεγνωσμένα ένα κόκαλο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Χρήστος Χούπας: «Είναι γκραν γκινιόλ! Είναι ανατριχιαστικό αυτό που λέω»
«H λέξη που μας εκφράζει για σήμερα είναι η “σιωπή” και αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω. Γίναμε ιδιωτικοί ντετέκτιβ για να ψάχνουμε να βρούμε τα κόκαλα των παιδιών μας πού τα πέταξαν. Οι συγγενείς σκάλιζαν σαν τις όρνιθες μέσα στα χώματα για να βρουν τα κόκαλα των παιδιών τους. Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός της ιεροσυλίας, η ιεροσυλία ποια είναι;
Σε όλους τους πολιτισμούς τιμούμε τους νεκρούς μας. Εδώ, στην προκειμένη περίπτωση, δεν τους σεβάστηκαν. Μπήκαν μέσα οι μπουλντόζες, πήραν αποδεικτικά υλικά, τα υγρά μαζί με το μολυσμένο χώμα, μαζί με τα κόκαλα των παιδιών μας και τα πέταξαν ανελέητα. Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι γκραν γκινιόλ! Είναι ανατριχιαστικό αυτό που λέω», ανέφερε ο Χρήστος Χούπας.
- Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
- Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
- Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
- Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα