Ελλάδα|03.03.2025 14:27
Τρόμος στο Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου
NewsroomΤρόμος επικράτησε στο Μενίδι σύμφωνα με καταγγελίες, όταν αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε αυτοκίνητου πολίτη.
Έπεσαν πυροβολισμοί το βράδυ
Μάλιστα, όπως κατήγγειλε στο Action24, η σφαίρα τρύπησε την οροφή του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε στο παιδικό κάθισμα που είχε μέσα στο όχημα.
Σύμφωνα με όσα είπε για το περιστατικό, το προηγούμενο βράδυ ακούστηκαν πυροβολισμοί από ένα γλέντι που είχε διοργανωθεί στην περιοχή. «Αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα τα έχουμε αυτά τα φαινόμενα», λέει χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)