Καθαρά Δευτέρα: «Βούλιαξε» ο λόφος Φιλοπάππου - Μοιράζει σαρακοστιανά ο δήμος Αθηναίων
NewsroomΕκατοντάδες πολίτες βρίσκονται ήδη από τις 11.30 στον λόφο του Φιλοπάππου για να γιορτάσουν με φίλους και συγγενείς την Καθαρά Δευτέρα.
Μοιράζει σαρακοστιανά ο δήμος Αθηναίων
Παρών στον χώρο και ο δήμος Αθηναίων, με το προσωπικό του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου (ΟΠΑΝΔΑ) που μοιράζει τα αναγκαία σαρακοστιανά, λαγάνες, ελιές, σπανακοπιτάκια χωρίς τυρί, και χαλβά, στους πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί για τα Κούλουμα. «Καλή Σαρακοστή! Δίνουμε εδώ στον λόφο του Φιλοπάππου τα παραδοσιακά εδέσματα και σε λίγο επάνω ξεκινάει το γλέντι. Έχει πολύ αέρα, άρα μεγάλη ευκαιρία να πάνε ψηλά οι χαρταετοί» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας που μοίρασε κι ο ίδιος σαρακοστιανά σε πολίτες.
Στον λόφο Φιλοπάππου έχει στηθεί μια μεγάλη σκηνή που θα φιλοξενήσει τη μπάντα της Γιώτας Γρίβα, για ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι. Σε άλλο σημείο, τους πολίτες υποδέχεται η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων.
- Η νταλίκα λειτούργησε σαν «ξυράφι»: Τα 4 πιθανά σενάρια για τα αίτια της σύγκρουσης όπου έχασαν τη ζωή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Πολύμηνη η διαρροή στο εργοστάσιο Βιολάντα και εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις προπανίου - Οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής
- Ένταση για τα Ίμια στη Βουλή: Ο Λαζαρίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «γκριζάρισε» το Αιγαίο
- Τρόμος σε αεροσκάφος της British Airways: Η στιγμή που τροχός πέφτει κατά τη διάρκεια της απογείωσης