Ελλάδα|04.03.2025 14:40
Λασίθι: Άγρια επίθεση 26χρονου στον παππού του - Στη ΜΕΘ ο ηλικιωμένος
NewsroomΣοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Κριτσά Λασιθίου, όπου 26χρονος επιτέθηκε άγρια στον 78χρονο παππού του, χτυπώντας τον με τα χέρια και με πέτρα.
Το βίαιο περιστατικό
Η επίθεση ήταν βίαιη, με τον ηλικιωμένο να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ανήμπορος να αντιδράσει. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, σε κρίσιμη κατάσταση.
Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο νεαρός συνελήφθη.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα