Ελλάδα|05.03.2025 12:30
Λασίθι: Στα δικαστήρια ο 26χρονος που χτύπησε άγρια τον παππού του - Συνελήφθη και ο πατέρας του
NewsroomΣτα δικαστήρια Νεάπολης οδηγήθηκε ο 26χρονος από περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο οποίος συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος του 78χρονου παππού του.
Τον χτύπησε πάνω στον καβγά
Ο 26χρονος φέρεται να χτύπησε τον ηλικιωμένο στη διάρκεια διένεξης, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το περιστατικό σημειώθηκε την Καθαρά Δευτέρα.
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και του 54χρονου πατέρα του 26χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να παρακίνησε τον γιο του, να χτυπήσει τον παππού του.
Ο 78χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Διαβάστε ακόμη
- Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
- Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
- Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
- Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες