Ελλάδα|06.03.2025 10:51
«Σαν να ήμαστε κατσαρίδες»: Η στιγμή που αστυνομικός δίνει εντολή να ψεκάσουν για να φύγουν οι διαδηλωτές από το Σύνταγμα
NewsroomΕκτεταμένη χρήση χημικών αλλά και βίας έκανα οι αστυνομικοί των ΜΑΤ στις χτεσινές μαζικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδος για την υπόθεση των Τεμπών, όπου μετά το πέρας των διαδηλώσεων ξέσπασαν επεισόδια.
Διαδηλώτρια κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή που ενώ όλα είναι ήσυχα στην πλατεία Συντάγματος και διαδηλωτές παραμένουν έξω από η Βουλή για να διαμαρτυρηθούν αστυνομικός των ΜΑΤ δίνει εντολή στους συναδέλφους τους «να τους ψεκάσουν για να φύγουν».
Η εντολή έγινε αντιληπτή από τον κόσμο που αντέδρασε. Η ίδια έγραψε «σαν να ήμαστε κατσαρίδες».
Δείτε το βίντεο εδώ.
Διαβάστε ακόμη
- «Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
- Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
- Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
- Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά