Σπάρτη: «Πήγα στο νοσοκομείο μήπως τον δω ζωντανό» - Τα σενάρια που εξετάζονται για το τροχαίο με τους 3 νεκρούς φοιτητές
NewsroomΣτη θλίψη έχει βυθιστεί η Σπάρτη μετά τον θάνατο τριών φοιτητών 24 και 21 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Σπάρτης-Μυστρά.
«Έχασα τη μισή μου ζωή. Μαζεύουμε τα κομμάτια μας. Πήγα στο νοσοκομείο μήπως τον δω ζωντανό, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί», δήλωσε ο πατέρας του ενός 21χρονους στο Action24.
Τα δύο σενάρια
Το ανακριτικό της Τροχαίας εξετάζει το σενάριο είτε ο 24χρονος οδηγός να ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα, αν και το περιβάλλον του διαβεβαιώνει ότι ήταν υπεύθυνος οδηγός, είτε στην προσπάθεια του να αποφύγει κάποιο άγριο ζώο να έχασε τον έλεγχο και να καρφώθηκε στο δέντρο. Οι τρεις νεαροί βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Για την απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Περισσότερο φως στις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των τριών φίλων, που επέβαιναν σε προπορευόμενο όχημα.
- «Παιδική Χαρά»: «Συγκεντρώθηκαν 42.000 ευρώ για το παιδί μου, δεν πήρα ούτε ευρώ», καταγγέλλει πατέρας
- Σφοδρά πυρά Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την περίοδο 2015-2019: «Ποια γραμμάτια εξαργύρωσε;»
- 7 στους 10 θέλουν πολιτική αλλαγή, αλλά η ΝΔ αδιαφιλονίκητη πρώτη: Πρόβλημα της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης;
- Πότε ξεκινά ξανά ο μετροπόντικας στην Κυψέλη; Τα ανοιχτά μέτωπα και οι εκκρεμότητες