Τραγωδία σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Μήνυση κατά αιρετών του δήμου Κασσάνδρας από τον πατέρα του 19χρονου
NewsroomΜήνυση κατά αιρετών του δήμου Κασσάνδρας κατέθεσε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής.
Η οικογένειά του επιθυμεί επιτάχυνση διαδικασιών για την απόδοση ποινικών ευθυνών σε παράγοντες του δήμου. Μετά την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, με την οποία επιβλήθηκε η ποινή της έκπτωσης στη δήμαρχο Κασσάνδρας, και της τρίμηνης αργίας στην αντιδήμαρχο, η οικογένεια πιστεύει πως ανοίγει ο δρόμος για άσκηση ποινικών διώξεων.
Πριν από λίγες μέρες κατέθεσε μήνυση ο πατέρας για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος τόσο της δημάρχου, αντιδημάρχων αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της Κασσάνδρας, καθώς θεωρεί ότι ο θάνατος του 19χρονου συνδέεται άμεσα με τις ενέργειες αλλά και τις παραλείψεις τους.
«Είναι σαν το παιδί μου να κέρδισε λαχείο στον θάνατο»
«7 μήνες τώρα η δήμαρχος Κασσάνδρας είναι στο απυρόβλητο»
- Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Νέες μεγάλες εκρήξεις στο κέντρο της Τεχεράνης - Χτυπήθηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
- Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
- Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple