Ελλάδα|12.03.2025 14:41
Γυναικοκτονία στη Σίνδο: Τη σκότωσε και πήδηξε από το μπαλκόνι
NewsroomΝέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα. Στη Σίνδο, στη Θεσσαλονίκη, ένας άντρας σκότωσε τη σύζυγό του, χτυπώντας την απανωτά με μαχαίρι και προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους.
Ο 53χρονος δράστης είναι από την Αλβανία όπως και το 44χρονο θύμα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 1:15 το μεσημέρι της Τετάρτης,
Ο δράστης έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο οικοδομής.Παρελήφθη απόα σθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Διαβάστε ακόμη
- Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά «αετόπουλων» - Συγκινητική πομπή στην Τούμπα
- Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οι κηδείες της Σταυρούλας, της Αναστασίας, της Αγάπης που έχασαν τη ζωή της στη «Βιολάντα»
- Συναγερμός για τοξικά κοκτέιλ φυτοφαρμάκων στα μήλα - Τι δείχνει έρευνα για 13 ευρωπαϊκές χώρες
- Η Έλενα Παπαρίζου μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία της Eurovision