Νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη σήμερα στη Θεσσαλονίκη
NewsroomΟ κόσμος θέλει Δικαιοσύνη για τα Τέμπη και δείχνει αποφασισμένος να δώσει αγώνα. Στη Θεσσαλονίκη σήμερα (14/3), για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αναμένεται νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας.
Το ραντεβού έχει δοθεί στις 19:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Από τις 18:00 το απόγευμα αναμένεται να κλείσουν τρεις σταθμοί Μετρό στη Θεσσαλονίκη για τη συγκέντρωση και πιο συγκεκριμένα οι: «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Συντριβάνι».
Μετρό Θεσσαλονίκης: Η ανακοίνωση
«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, την Παρασκευή 14/3 στις 18:00, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, Βενιζέλου και Σιντριβάνι.
Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών.
H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά».
- Τι πραγματικά κερδίζει ο Πούτιν από τη συμφωνία με τον Τραμπ και πώς η Ουκρανία μένει εκτεθειμένη
- Ποιος χάκαρε ψυγεία και καταψύκτες σούπερ μάρκετ σε όλη τη Γαλλία και γιατί;
- Πρέσβεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα: Κάποτε έδιναν χαστούκια σε υπουργούς, τώρα ένα βράδυ στα μπουζούκια και δρόμο…
- Το φαινόμενο της Ρουάντας: Πώς μια από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου επενδύει εκατομμύρια στον παγκόσμιο αθλητισμό