Ελλάδα|16.03.2025 19:41
Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στον Ψηλορείτη
NewsroomΜεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση ορειβάτη που τραυματίστηκε γίνεται σήμερα (16/3) το απόγευμα στον Ψηλορείτη.
Άμεση η κινητοποίηση των Αρχών
Ο άνδρας βρισκόταν με άλλα άτομα για ορειβασία στην ορεινή περιοχή του νομού Ρεθύμνου. Ωστόσο, τραυματίστηκε στο πόδι και βρίσκεται στη θέση Λάκκος Μυγερού στον Ψηλορείτη. Το σημείο επιχειρούν να προσεγγίσουν σωστικά συνεργεία.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική Ανωγείων και μία ομάδα της ΕΜΑΚ, με σκοπό να μεταφέρουν με ασφάλεια τον τραυματισμένο ορειβάτη σε χαμηλότερο επίπεδο, όπου μπορεί να πλησιάσει κάποιο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Διαβάστε ακόμη
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI