Χανιά: Από κρυοπληξία προήλθε ο θάνατος του 21χρονου Γιόχαν - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
NewsroomΗ κρυοπληξία είναι πιθανότατα η αιτία θανάτου του 21χρονου Γιόχαν, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο Φαράγγι της Σαμαριάς έπειτα από περίπου ένα μήνα εξαφάνισής.
Σε θάνατο που προκλήθηκε από πιθανή κρυοπληξία, κατέληξε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης που διενήργησε την εξέταση στον 21χρονο Γιόχαν. Ο νεαρός από τη Γερμανία βρέθηκε νεκρός σε κορυφή των Λευκών Ορέων στα Χανιά.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, κ. Μπελιβάνη, στο σώμα του 21χρονου Γιόχαν – που είχε εξαφανιστεί για σχεδόν έναν μήνα στα Χανιά – δε βρέθηκε αιμάτωμα, δεν υπήρχε κάταγμα, ενώ θεωρείται αδύνατο – καθώς δεν υπήρξαν τέτοια ευρήματα – να πέθανε από αφυδάτωση ή ασιτία.
Το πιο πιθανό ενδεχόμενο, βάσει και της στάσης του σώματός του όταν εντοπίστηκε, στις 14 Μαρτίου, είναι ίσως να γλίστρησε ή να ζαλίστηκε, να κατέπεσε και στη συνέχεια να πέθανε από το κρύο.
Δεν υπήρχε κάποιο κάταγμα ή αιμορραγική διήθηση ή κάποια βλάβη οποιουδήποτε είδους που να έχει οδηγήσει στον θάνατο, αναφέρει το flashnews.gr, σχετικά με την ιατροδικαστική έκθεση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των ευρημάτων, επρόκειτο για μία πολύ δύσκολη ιατροδικαστική έρευνα.
- Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
- Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
- Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
- Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα