Ελλάδα|29.04.2019 21:50
Ισχυρός σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Μυτιλήνη
NewsroomΙδιαίτερα αισθητή έγινε από τους κατοίκους της Λέσβου σεισμική δόνηση έντασης 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 21.05, απόψε, το βράδυ.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών (η αρχική μέτρηση έδινε ένταση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ) η σεισμική δόνηση ήταν 4,2 βαθμών και είχε επίκεντρο την περιοχή του Λεπετύμνου στη βόρεια Λέσβο δυτικά των χωριών Κάπη και Κλειού.
Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίσθηκε περί τα 17 χιλιόμετρα. Το τελευταίο 24ωρο έχουν γίνει εννέα σεισμικές δονήσεις, περί τα τρία Ρίχτερ, στην περιοχή νότια της Λέσβου, όπου σημειώθηκε ο μεγάλος σεισμός του καλοκαιριού του 2017.
Διαβάστε ακόμη
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
- Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
- Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ