Θάνατος ζευγαριού στου Ζωγράφου: Τι είδε ο ιατροδικαστής - Το πιθανότερο σενάριο για την πτώση από το μπαλκόνι
NewsroomΝεκροί εντοπίστηκαν λίγο μετά τις 4:00 σήμερα (20/3) ένας άνδρας περίπου 50 ετών και η 49χρονη σύζυγός του στο οδόστρωμα της οδού Αμμοχώστου στου Ζωγράφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου όπου διέμεναν. Κατά τις ίδιες πηγές το ζευγάρι φαίνεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς η εκτίμηση του ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο είναι πως τα τραύματα των δύο ανθρώπων είναι συμβατά με την πτώση τους.
Συγγενής θυμάτων: Αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα
Συγγενής του ζευγαριού, που μένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, είπε στους αστυνομικούς ότι και οι δύο αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.
Στο σημείο όπου έπεσαν οι δύο άνθρωποι επικράτησε πανικός, αφού πρόκειται για δρόμο που σήμερα λειτουργεί λαϊκή και οι πωλητές βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό σκηνικό.
Ο πρώτος που είδε το ζευγάρι μετά την πτώση του ήταν ο περιπτεράς της γειτονιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα φιλήσυχο, χωρίς να προκαλεί προβλήματα.
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του