Ελλάδα|24.03.2025 13:49

Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική για τον 50χρονο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στον Λαγκαδά

Newsroom

Υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να βρισκόταν ο 60χρονος, οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το όχημα το οποίο οδηγούσε η 50χρονη και έχασε τη ζωή της, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξω από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.Όπως έγινε γνωστό, από τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη φαίνεται να προκύπτει ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν πιάσει"τιμόνι.

Τι έδειξαν οι αιματολογικές εξετάσεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές αίματος όσον αφορά τη συγκέντρωση οινοπνεύματος έδειξαν 1,24 g/l (με την αντίστοιχη τιμή εκπνεόμενου αέρα να διαμορφώνεται στα 0,62 mg/lt) και άρα άνω των επιτρεπόμενων ορίων. Ο ίδιος, επιπλέον, οδηγούσε στερούμενος διπλώματος, καθώς αυτό του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο λόγω οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα, όπως και το σύνολο του προανακριτικού υλικού, θα ενσωματωθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος του και θα αποσταλούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ώστε να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση. Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα με εντολή εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκηαλκοόλτροχαίο δυστύχημαειδήσεις τώρα