Ελλάδα|29.03.2025 18:29
Χανιά: 65χρονος έπεσε από σκαλωσιά σε ξενοδοχείο - Συνελήφθη ο υπεύθυνος του εργοταξίου
NewsroomΕργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε ξενοδοχείο που βρίσκονται στον Πλατανιά Χανιών.
Σύμφωνα με το cretapost, ένας 65χρονος εργάτης, την ώρα που εκτελούσε εργασίες εσωτερικής τοιχοποιίας, φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε από σκαλωσιά ύψους περίπου πέντε μέτρων.
Τραυματίστηκε στο πόδι ο 65χρονος εργάτης
Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων.
Μετά το περιστατικό, συνελήφθη ο 35χρονος υπεύθυνος του εργοταξίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Το ατύχημα διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ αναμένεται να εξεταστούν και οι συνθήκες ασφάλειας στον χώρο εργασίας.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεκινάει η ψυχρή εισβολή με τσουχτερό κρύο και χιόνια μέχρι το κύμα - Οι περιοχές που θα «παγώσουν»
- Τζιχάντ από τον Χαμενεΐ: Γιατί ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν θα προτιμούσε τον θάνατο από το να φύγει στη Μόσχα
- Πως βλέπει η κυβέρνηση τις κινήσεις Καρυστιανού - Τι λένε οι «γαλάζιοι» για τα δημοσκοπικά ευρήματα
- Ιράν: Η αρχή του τέλους ή επανάληψη του ίδιου μοτίβου;